Burina na zjedenie

Bojovať s burinou, alebo ju jednoducho zjesť? 50 skvelých receptov. 

BURINA AKO SUROVINA NA VARENIE? SKVELÝ NÁPAD!
Napriek tomu, že ju nikto nesadil, nehanebne sa rozpína v záhradách a oberá ich majiteľov o čas i o nervy - burina. Kniha pútavo predstavuje postupy, ako sa zbaviť tohto nezvaného hosťa, prípadne ako ho zužitkovať v kuchyni.

Elke Schwarzerová v dvadsiatich ôsmich výstižných kapitolách opisuje každú z týchto tvrdohlavých osobností a vysvetľuje, ako ich pomocou pletia a trikov elegantne dostať pod kontrolu. A keď sa nám už tieto otravné rastlinky vtierajú do priazne, bola by škoda, keby neskončili na tanieri. Vo vyše 50 receptoch s divými bylinkami od fašírok z pŕhľavy až po arabský šalát tabbouleh z huľavníka s brusnicami nám Susanne Hanschová ukazuje, že divé rastliny môžu stáť aj za originálnym a lahodným kulinárskym zážitkom.

A ktovie, možno po niektorom z vlastnoručne pripravených jedál ani vy už nebudete na tieto rastlinky hľadieť ako na burinu.

Autor: Susanne Hansch, Elke Schwarzer
Vyd. značka: IKAR
Edícia: Príroda
Počet strán: 128
Väzba: Knihy viazané
Rok vydania: 2021 

11,00 € 11,90 €
Please select variants first